Farm Mania - Çılgın Çiftlik Oyunu

Farmington
Tam Ekran

Farm Mania - Çılgın Çiftlik Oyunu Nasıl Oynanır ?

Farm Mania - Çılgın Çiftlik oyunu başlarken FOR SALE yazan tarla parçalarını satın alıp buğday yetiştirmeye başlayın. Ekranın sol tarafında RAFINERY, BARN ve ORDERS olmak üzere 3 tane menü butonu bulunuyor. Tarlada yetişen ürünlerin üzerine tıklayarak hasat yapın ve bu hasatlar  BARN yani depo menüsünde toplanıyor.

BARN menüsüne tıklayarak hangi üründen ne kadarı deponuzda bulunduğunu görebilirsiniz. Deponuzda bulunan ürünlerin üzerine tıkladığınızda karşınıza çıkan pencereden ürünlerinizi satabilirsiniz. Kasanızdaki para miktarı ekranın sağ üst köşesinde bulunuyor. Kasanızdaki paralarla yeni tarlalar ve farklı ürünlere ait tohumlar satın alabilirsiniz. Tarlaları satın alırken orada ne yetiştireceğinize de karar veriyorsunuz. Eğer buğday, domates ve patates yetiştirecekseniz ayrı bir tarla, meyve ağacı yada portakal gibi ürünler yetiştirecekseniz ayrı bir tarla veyahutta tavuk besiciliği yapacaksanız ayrı bir tarla satın alabiliyorsunuz. Boş tarlaya ürün ekeceğiniz zaman tohum parası veriyorsunuz ve bu para ekranın sağ üst köşesinde görünen kasanızdan eksiliyor.

Hayvanlara yem vermek için yetiştirdiğiniz ürünlerden hayvan yiyecekleri yapmanız gerekiyor. Bu işlemleri de RAFINERY menüsünden gerçekleştiriyorsunuz. Buradan meyve suyu, süt, hayvanların derilerinden giyecek gibi ürünleri üretiyorsunuz. Yani çiftlikte yetiştirdiğiniz ürünleri başka bir ürüne dönüştürdüğünüz imalathane gibi düşünebilirsiniz RAFINERY bölümünü.

ORDERS menüsünden de size verilen görevleri tamamlayarak farm mania - çılgın çiftlik oyunu oynamayı sürdürebilirsiniz. Hangi üründen ne kadar üreteceğinize buradan karar veriliyor ve hangi aşamada olduğunuzu bu menüden takip edebilirsiniz. Ekranınüst tarafında ise tarlada ürün ürettikçe puan kazanıyorsunuz. Kazandığınız puanları ve hangi bölümde olduğunuzu ekranın üst tarafında görünen baremden takip edebilirsiniz.

En İyi Oyunlar

Yorumlar