Canavar Kamyon Oyunu

Endless Truck
Tam Ekran

Canavar Kamyon Oyunu Nasıl Oynanır ?

Canavar kamyon oyunu bilgisayarda sağ-sol yön tuşu ve "SPACE" boşluk bırakma tuşuyla oynanıyor. Sağ sol yön tuşuyla arabanın dengesini sağlıyorsunuz. SPACE ile arabayı bariyerlerin üzerinden zıplatıyorsunuz. Aynı işlemleri cep telefonlarında ise ekranda bulunan yukarı ok ve ve butonlarla yapıyorsunuz.

Parkurda bariyerler ve bombalar bulunuyor. Bariyerlerin üzerinden atlayarak arabanızın hasar görmesini engelleyin. Arabanız bariyerlerin üzerinden zıplarken havada dengesini kaybedebilir. Yola ters düşerse parçalara ayrılarak yarış dışı kalabilirsiniz. Bunun için sağ ve sol tuşlarını kullanarak aracınızın parkura düzgün inmesini sağlayın.

Parkurda bulunan paraları ve benzin bidonlarını toplamanız gerekiyor. Benzin bidonlarını alarak yakıt deponuzu doldurun. Bu şekilde arabanız ile parkurda daha uzak mesafelere gidebilirsiniz. Paraları alarak ta kasanızı doldurun. Bu paralar ile garajda aracınızın kaportasını, motorunu, şanzumanını ve tekerlerini geliştiriyorsunuz. Böylece sonraki parkurlara daha avantajlı başlayarak canavar kamyoun oyunu oynayabilirsiniz.

En İyi Oyunlar

Yorumlar