2048 Patlatma Oyunu

2048 Patlatma

2048 patlatma oyunu ekranında içinde sayılar olan balonlar bulunuyor. Alt tarafta bulunan yeni içinde sayı olan balonu yukardaki balonlara doğru fırlatarak sayıları iki katına çıkar. İçinde aynı sayı olan balonlar birbirine çarptığında balonlardan biri yok oluyor. Diğer balonun içindeki sayıda iki katına çıkıyor.

Bir kaç hamle sonunda ekranda rastgele yeni sayı balonları oluşuyor. Bu sayı balonları da ekrandaki diğer balonlar gibi sayıya dahil oluyor. Toplamda ekranda 12 tane balon olursa yanıyorsunuz ve oyun bitiyor. Ekranın üst tarafında yan yana noktalar görünüyor. Bu noktalar ekrandaki balonların sayısını gösteriyor. Aynı zamanda ekranın art alanında da bu sayı değeri silik şekilde görünüyor.

Bazen atış yaparken X2 ve siyah şekilde bir yuvarlak görünüyor. X2 atışını yaptığınızda çarptığınız balonun içindeki sayı iki katına çıkıyor. Siyah balonla atış yaptığınızda ise çarptığınız balon ekrandan kayboluyor. Her hamle ile ekrandaki balonlardan birini yok etmeye çalışarak 2048 patlatma oyunu oynayın ve en yüksek puan değerine ulaşın.

2048 Patlatma Oyunu Oyna
Yorumlar